Meny

IPTV med mobilen/telefonen har inte alltid varit det enklaste att komma igång med. Nu är dock den tiden förbi. För att se på IPTV i mobilen eller surfplattan behöver du bara ladda ned någon utav följande appar i telefonen eller surfplattan.

  • IPTV Smarters (Player eller Pro)
  • GSE Smart IPTV
  • IPTV World (WorldIPTV)
  • IPTV Player
  • Flix IPTV
  • Mega IPTV

Det finns naturligtvis flera appar.  Apparna nämnda ovan är de mest populära och stabila apparna. Dessa appar finns att ladda ned på antingen Appstore eller Google Play. Apparna fungerar inte bara på mobiltelefonen utan även på din surfplatta, oavsett om det är en Android eller iOS baserad platta.

Börja med ett test på en timme för att uppleva kanalerna innan du testar längre (exempelvis en månad). Behöver du hjälp så har vi givetvis support här.

IPTV på mobilen

Det bästa med att se på IPTV med mobilen är att du kan ha med dig alla dina kanaler i fickan så länge du har en internet anslutning. Apparna kan med andra ord ersätta dina dyra streamingtjänster då du har allt i mobilen på resande fot. Självklart fungerar våra kanaler i alla länder runtom i världen. Vill du spara pengar kan du säga upp dina streamingtjänster då du inte kommer att behöva de efter att du börjat se på ip-tv i din mobiltelefon. Testa gratis IPTV här!

IPTV i telefonen

Det viktigaste med IPTV i telefonen är att man inte använder det som en box i syfte att casta kanalerna till en TV eller projektor. Dels för att kvaliteten inte blir den bästa men också för att telefonen kan bli väldigt varm och i värsta fall stängas av pga hettan. Man sliter med andra ord på telefonens komponenter gandska mycket när man använder telefonen för IPTV under en längre tid. Vill man se på IPTV med en box så kan vi rekommendera den bästa boxen för IPTV.

IPTV med Mobilen telefonen svenskiptv